Co. πηγής ισχύος Chuangxiang Chongqing, ΕΠΕ.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

Με μας, η επιχείρησή σας είναι ασφαλής, χρήματα είστε ασφαλής.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd. Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.
Πετώντας εργαστήριο πιάτων Κολλώντας εργαστήριο πιάτων Εργαστήριο στερεοποίησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Chuangxiang, Xiexiang
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Η Co. πηγής ισχύος Chuangxiang Chongqing, ΕΠΕ της ομάδας της Ταϊβάν Maan Shyang, που φέρνει τη προηγμένη τεχνολογία από την ομάδα της Ταϊβάν Maan Shyang, είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη, έρευνα, παραγωγή, πωλήσεις σε μια από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις. Ιδρύθηκε το 2004, τοποθετημένος στο βιομηχανικό πάρκο Tongliang Chongqing με μια περιοχή περίπου 50000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση έχει 26 εσωτερικά και εξωτερικά αυλάκια σχηματισμού, 9 γραμμές παραγωγής συνελεύσεων της μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένων 2 αυτόματων γραμμών παραγωγής, και η ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι μέχρι 5.000.000 σύνολα πιάτων και 5.000.000 σύνολα μπαταριών, το οποίο είναι η ισχυρότερη επιχείρηση της παραγωγής του πιάτου και της μπαταρίας νοτιοδυτική περιοχή της Κίνας. Υπάρχει ένα ανεξάρτητο εργαστήριο παραγωγής πιάτων, εργαστήριο σχηματισμού, εργαστήριο συνελεύσεων μπαταριών, εργαστήριο σχηματοποίησης εγχύσεων, κ.λπ…. Υπάρχουν σχεδόν 300 άνθρωποι αυτή τη στιγμή στην επιχείρηση, που περιλαμβάνει περισσότερους από 200 εργαζομένους, 30 μηχανικούς και το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό, 30 διοικητικό προσωπικό.

Η Co. πηγής ισχύος Chuangxiang Chongqing, ΕΠΕ έχει πολλά ανεξάρτητα εμπορικά σήματα, όπως «Chuangxiang», «Xiexiang», «Hanwei», ειδικεμένος στη συμβατική ξηρά φορτισμένη μπαταρία μοτοσικλετών, ελεύθερη μπαταρία μοτοσικλετών συντήρησης με το όξινο πακέτο, σφραγισμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μοτοσικλετών συντήρησης ελεύθερη, μπαταρία μοτοσικλετών πηκτωμάτων, τρίκυκλη μπαταρία, μπαταρία γεννητριών. Η υψηλή ικανότητα, καλή σφραγίδα, γρήγορα αρχικός, ισχυρή λαμβάνουσα δυνατότητα χρέωσης, μακριά ζωή υπηρεσιών, καλή αντίσταση δόνησης είναι κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας.

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός της επιχείρησής μας. Η πρώτη ύλη πρέπει να επιθεωρηθεί αυστηρά, και η ποιότητα του εσωτερικού ελέγχου και του εξωτερικού ελέγχου είναι χρήση της τυποποιημένης οδηγίας εργασίας, ειδικά οι βασικοί διαδικασίες, το προσωπικό επιθεώρησης και ο εξοπλισμός δοκιμής έχουν τη λειτουργία τους. Κατάλληλα αγαθά, για να είναι επεξεργασμένοι αγαθά και σωρός αποβλήτων στις διαφορετικές περιοχές προκειμένου να αναλυθούν και να λυθούν τα προβλήματα εγκαίρως όταν εμφανίζεται το ζήτημα.

Η Co. πηγής ισχύος Chuangxiang Chongqing, ΕΠΕ πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001, OHSAS18001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης 2007 την επαγγελματική υγειών και ασφαλειών, και η πιστοποίηση CE, MSDS, UL και μεταφορών περνούν επίσης. Το εργοστάσιο υιοθετεί την πιό προηγμένη τεχνολογία παραγωγής της χαμηλής όξινης μπαταρίας μολύβδου ρύπανσης - η τεχνολογία σχηματισμού μπαταριών, και το περασμένο νέο σύστημα επεξεργασίας του όξινων νερού λυμάτων μολύβδου (απόβλητα) και της σκόνης μολύβδου και η ανακυκλώνοντας διαχείριση συστήματος του όξινου νερού λυμάτων μολύβδου (απόβλητα) έλυσαν εντελώς το πρόβλημα της ρύπανσης βαρύ μετάλλου στη βιομηχανία κατασκευής όξινων μπαταριών αποθήκευσης μολύβδου. Η Co. πηγής ισχύος Chuangxiang Chongqing, ΕΠΕ εισάγει τον εξοπλισμό παραγωγής μπαταριών του τρέχοντος κόσμου πιό προηγμένο και τον εξοπλισμό δοκιμής, και είναι η εθνική σε απευθείας σύνδεση ελεγκτική τυποποιημένη επιχείρηση προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ομάδα της Ταϊβάν Maan Shyang κάνει για πολύ καιρό επιχειρήσεις με τη γερμανική BMW, Piaggio, Sundiro Honda και Wuyang Honda, Yamaha, Qingqi Peugeot, μεγάλος ποταμός, Loncin, Zongshen, Dayang, Jianshe, Jialing και άλλες γνωστές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Co. πηγής ισχύος Chuang Xiang Chongqing, TTD. υποστηρίζει αυτήν την περίοδο τη μηχανή Longxin, μηχανή Dajiang, μοτοσικλέτα Yinxiang, και είναι βάση παραγωγής πιάτων της μπαταρίας Yuxiang. Βάσει της αρχής της αναζήτησης τελειότητας, της συνεχούς καινοτομίας, του μεριδίου οφελών και της βιώσιμης ανάπτυξης, παρέχουμε στους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα πρώτης τάξεως προϊόντα και την υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Chuangxiang Power Source Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-23-68661415

Φαξ: 86-23-68661415

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς